tiistai 19. heinäkuuta 2016

Kaliforniassa

Mystisiä ufojen?? tekemiä kuvioita matkalla Chicagosta Kaliforniaan 
Hiekkaa silmän kantamattomiin

Ei kovin vihreää


Näkymä talon takapihalta - tuolla alhaalla on 250 hevosen talli

Appelsiinipuu!

Kalifornia on tosiaan saavutettu, viimeinen pätkä meni sitten sunnuntaina ihan hyvin. Aikaerosta toipuminen on sujunut kyllä mainiosti, toki ehkä vielä pitäisi rytmiä hieman rukata, kun nyt tulee uni klo 21 ja loppuu heti 4.00 jälkeen..

Nämä pari päivää on tosiaan mennyt vain totutellessa ilmastoon, aikaan ja ollaan myös käyty läpi tietokoneohjelmia, joita tarvitaan ja eilen käytiin myös trailerilla katsomassa tulevaa työpaikkaa. Laittelen kuvia myöhemmin trailerista, olihan se aika WAU! Dr. Miller käyttää myös tietokoneohjelmaa, ihan kuten ihmishammaslääkärit, johon tekee muistiinpanot, laskutuksen, asiakastietokannan yms. Saattaa hyvin olla, että myös Hirnuva Hammas siirtyy tietokoneaikaan! :) Mutta kunhan nyt pääsee tuota ohjelmaa käyttämään tosissaan, niin sittenhän sen näkee tykkääkö siitä vai ei. Nyt ainakin tutustumisen jälkeen vaikuttaa olevan tosi jees!

Tältä se näyttäisi sitten käytössä

Aurinko täällä Kaliforniassa on kyllä huikean vahva! Kävin eilen 4km kävelyllä, kun piti päästä ostarille, niin sinä aikana tuli jo uudet rusketusrajat topista joka oli päällä. Ja kuitenkin mulla jo ennestään väriä oli jonkin verran, että tilanne ei lähtenyt ihan valkoisesta liikkeelle. Mutta ilmeisesti amerikkalaiset ei kovinkaan kävele paikasta a paikkaan b, kun kävelytiet on hieman vieras käsite.. Lämpöä eilen oli vain 29, mutta nyt sitten alkaa nousemaan tuonne 36. Ollaan kuulemma loppuviikolla aavikolla töissä, jossa on sitten se jopa reilu 40 lämmintä. Enpä ole sellaisia lukemia ennen kokenutkaan.. Ja kun siinä 29 asteen lämmössä taapersin ostarille, sitähän oli melkolailla kuuma kun perille pääsin, joten ajattelin, että jäätelö tekisi terää. Kauppaan siis. Vaan jäätelö jäi saamatta.


Kyllä minä tykkään jäätelöstä, mutta jopa mulle 4l yhdellä kertaa on pikkaisen liikaa! :D Eli täällä yksittäispakattu tikku tai tuutti on täysin vieras käsite..

Mikä myös on tosi yllättävää, niin kaupassa kun maksaa kortilla, siellä se kortti pyyhitään koneessa ja sen jälkeen kirjoitetaan nimikirjoitus! Sirukortit ja PIN-koodit on tulleet ihan vasta. Ja kukaan ei ole koskaan edes kuullutkaan lähimaksamisesta! Amerikkalaiset....

Muuten, täällä Orange Countyssä, kun eilen kävelin kauppaan, on ehkä hienoimpia taloja mitä olen koskaan nähnyt. Juuri sellaisia, kun mitä vaikkapa siellä OC sarjassa näkyi. Suu auki, silmät pyöreänä eilen niitä ihailin, kun ohi kävelin. Hintaluokka alkaen 2 miljoonaa. Kerrassaan wau! En viitsinyt kuvia ruveta näpsimään, kun taisin olla vähän luvattomalla alueella :)

Tänään täytyy taas kävellä ostarille. Täällä kun on erilaiset pistorasiat seinässä kun mitä meillä on töpselit, niin täytyisi käydä ostamassa välikappale, jotta ne saa yhdistettyä.. Ostin yhden Puolasta, mutta se ei ole sopiva kun puhelimelle, ei läppärille.. Ja kiva olisi, jos voisi tietokonettakin käyttää ja teille kirjoitella kuulumisia!

Huomenna lähdetään siis reissuun. Otan paljon kuvia mitä siellä näkyy ja laittelen niitä teille sen mukaan miten on internet käytössä! Toivottavasti teillekin saapuu helle ja saatte viimeiset heinät pois pelloilta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti