torstai 14. huhtikuuta 2016

Hyvää uutta vuotta! :)

Ja ei, otsikossa ei ole virhe, eikä tämä postaus mennyt muutamaa kuukautta vikaan. Vaan tänään on vuoden 2073 ensimmäinen päivä Nepalissa! :) Tai oikeammin nyt on uusi vuosi kaikille hinduille, Nepalissahan puolet kansasta on hinduja, toinen puoli budhalaisia. Mutta onni on kansainvälinen ystäväpiiri, maailma aukeaa hieman eri tavalla. Edellinen kämppis oli Brasiliasta ja heillä vietetään ystävänpäivää kesäkuun 12. päivä, nyt nepalilaisen kämppiksen kanssa saa juhlia uutta vuotta kahteen kertaan, mitähän vielä! Tehtiin nepalilaista keittoa juhlan kunniaksi, tai oikeastaan Tibetistä se oli lähtöisin. Mun pitäis opetella vaan käyttämään mausteita enemmän, kun minun takia ei koskaan saa normaalilla tavalla maustaa noita ruokia..

Lopultakin kesä saapui Puolaan. Useamman päivän oli itse asiassa tuolla 25 kieppeillä, tuntuipa kuumalle äkkisestään!


Ja kun kesä saapui, niin jäätelönhimo puhkesi ihmisille! Jos suomalaiset rakastaa jonottamista, niin polakitkin.. Minulle olisi kelvannut ehkä joku muukin kuin tuo "natural" jäätelö..


 Voikukkia :)Meni pitkän aikaa ennen kuin hoksasin - tuolla rantatien varressa näkyy vähän väliä tuollaisia länttejä. Puoli vuotta kun mietein asiaa, niin noissa kasvoi ennen puu tai oli joku puun juurakko. Eli ne on kaivettu pois ja sen sijaan, että olisi vain ripoteltu siemeniä, sinne laitettiin tilalle keinonurmiläntti.... Vain Puolassa..

Pahoittelut, että edellisestä viestistä on vierähtänyt näin kauan. Meidän yksi proffa on vakavasti sairas, se jäi alkuvuodesta pois ja meillä on sen kanssa pari ainetta ja yleensä iltapäivisin. Kun hällä ei ollut sijaista, päästiin sitten ajoissa pois. Mutta nyt kun sijainen on organisoitu, niin päivät on aivan valtavia ja jotenkin on aivan puhki, kun on 8-17 koulussa. Kotiin pääsee, niin syö ja koettaa pinnistellä muutaman tunnin hereillä. Jotenkin saman mittainen päivä hampaiden kimpussa ei tunnu yhtään miltään! Lie se aivotyö sitten rankempaa kuin fyysinen työ :)

Asiasta toiseen. Onko kellään koiran omistajalla kokemusta punkkilääkityksestä tablettimuodossa? Tarkemmin ottaen nimeltään Bravecto? Meillä oli tänään aiheesta luento ja täällä ainakin tuntuu olevan kovin pidetty tuote. Pikainen googletus kertoi, että pitäisi olla myös Suomessa saatavilla, mutta ei kyllä kymmeniä tuloksia hakuun tullut, eli ehkä ei ole lyönyt itseään Suomessa läpi? Mutta jos jollain on kokemusta, mielelläni kuulisin mielipiteitä!

Nyt kissan tarttuva vatsakalvon tulehdus kutsuu.. Tämä oli siis vain pikainen ilmoittautuminen, että elossa olen! Innokkaimmat on jo kesällä halunneet varailla raspauksia, mutta malttakaa vielä mielenne sen suhteen. Mukavaa takatalvea Suomeen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti