lauantai 19. maaliskuuta 2016

PääsiäinenUpeaa pääsiäistä kaikille! Tässä mun kummipojan askarteluja, kyllä näillä kelpaa käydä vihtomassa :)


Ihmettelin yksi päivä kaupungilla mitä ihmiset jonottavat (jos suomalaiset rakastaa jonottamista jonkun ilmaisen ämpärin takia, niin kyllä puolalaisetkin osaavat!). Meille oli auennut uusi munkkileipomo.. Ilmeisen hyvä!


Vaikka on ollut hyytävän kylmä, piti oikein välikalsarit kaivaa esille, niin silti luonto yrittää oikeasti herätä kevääseen!


Eikä yksistään luonto, vaan myös ravintoloitsijat on sitä mieltä, että terassikausi on nyt avattava! Ulkona tänäänkin 6.5'c ja melkoisen kylmä tuuli.. Ei montaa asiakasta ulkona näkynyt!

Meillä on paljon hauskoja paikkoja, jotenkin tämäkin kyltti sai hymyilemään :)

Tällä viikolla harjoiteltiin koiran siemenen pakastusta! Tosi mielenkiintoista, yhä edelleen nostan hattua siementäjille, oli potilaana sitten koira tai lehmä. Ja tuli eka hylsykin sitten ekan vuoden syksyn jälkeen.. En ole suurin erään opettajan fani, hänellä on hieman omalaatuinen opetustyyli, tai siis sitä opetusta eikä tyyliä oikein ole. Mutta jospa nyt tässä pääsiäisen aikana saisin senkin asian mieleen painettua ja päästäisiin uusinnassa yhteisymmärrykseen minun osaamisestani..

Vielä kerran, iloista pääsiäistä, syökää paljon Kindereitä, ihastelkaa virpomavihdoista ja nauttikaa viimeisistä kevätpäivistä ennen kuin kesä ja kärpäset on taas kiusana! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti