keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Valmistujaisjuhlat

Meidän tiedekunnasta valmistui viime viikonloppuna ensimmäinen englanninkielinen ryhmä eläinlääkäreitä. Kuvat osoitteesta Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Kuka näistä vastavalmistuneista ei ole norjalainen?? :)
Olin ihan ihmeissään, kun tosiaan kaikilla norjalaisilla on kansallispuku päällä. Siellä on kuulemma tapana ostaa se valmistujaisjuhliin. Ja sitten sitä käytetään mm. itsenäisyyspäivänä. Tai siis kansallispäivänä. Mutta minä en kyllä taida laittaa meidän kansallispukua päälle sitten 1.5v päästä.. Jos olisin lappilainen, heillä on hienot puvut, niin sellaisetn voisin kyllä laittaa!

Tämä näyttää niin hienolle, aina jossain jenkkileffoissa näkee, kun siellä heitetään  hatut ilmaan, niin nyt ihan pian minäkin pääsen tekemään sen!!
Aika hauska oli eilen uimahallilla. Siellä on sama nainen ottamassa rahat vastaan kuin oli 4v sitten, kun tänne muutin. Eilen hän kehui kuinka hyväksi minun "Hyvää päivää" eli "Dzien dobre" on tullut! Jos ei neljässä vuodessa onnistu kehittämään yhtä lausetta täydelliseksi, niin huonosti menee :D

Kylmä. Niin kylmä täällä Puolassa. Suomessakin lämpimäksi :( Mikä se liekin, että aina toukokuussa teillä lämpenee ja meillä jäätyy.. Mut ehkäpä se vielä siitä kesäksi muuttuu täälläkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti