maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kirpparilla!

Mie kävin viime sunnuntaina ulkoilmakirpparilla. Tai ehkä kirppari ei oo hyvä sana, kun tuolta pystyi ostamaan käytännössä ihan mitä vaan. Aarteita varmasti löytyisi, jos tietäisi mitä etsii! Mulla olis haussa yksi nimenomainen esine, jota en sieltä löytänyt, valitettavasti. Mutta yritän uudestaan vielä ennen kesää. Tuo siis järjestetään joka sunnuntai, kaikki on tervetulleita sinne myymään. Levität vain alueelle mitä haluat myydä ja toivot, että kauppa käy. Myyjiä oli varmaan useita satoja ja ostajia sitten sitäkin enemmän.

Valjaat


Kalloja ja viinipullon korkkeja


LVI tarvikkeita


Pihakalusteita

Kosmetiikkaa

Nelijalkaisille ystävillekin jotain

Munkkeja. Ulkona +20, munkit ilman kylmiötä ulkoilmassa - missä terveystarkastaja????Valtavia leipiä!

Tässä myytiin muun muassa tsatsikia. Edelleen se 20 ulkona lämmintä...

Siivoustarvikkeita
Perjantaina toivottavasti viimeisen parasitologian osakokeen kunniaksi käytiin jäätelöllä. Tässä on jäätelökioskin vieressä oleva leipomo, johon on aina jono. Ja ihmiset jonottaa hittituotetta - "palanut leipä"!


Tässä se kauan odotettu jäätelö! Sinne myös oli samanmoinen jono kun leipomoon, mutta erona oli, että leipomon jono koostui vanhoista ihmisistä ja jätskikioskin vastaavasti teineistä eli siinä ajassa missä saatiin jätski kouraan, leipomossa kävi vaan pari ihmistä. Mutta oli ehkä yks parhaita jäätelöitä mitä olen ikinä syönyt! Suklaa oli suklaata, päällä oli kaneli, mikä oli vähän kummallinen, mutta suklaa, nam.....


Ja kesän eka mansikkakakkukin tuli tehtyä viikonloppuna! Mansikoiden kilohinta laskenut alle kahteen euroon, joten nyt niitä jo raaskii käyttää!


Keskiviikkona tai torstaina sitten laitan kesälomasta tietoja! Ensin hoidettava kolme tenttiä alta pois :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti