tiistai 16. kesäkuuta 2015

Loppusuoralla

Kaksi viikkoa tarkalleen jäljellä kolmatta vuotta! Enää 2,5v jäljellä! Ja vastahan minä tänne tulin opiskelemaan. Aika kyllä menee pelottavan nopeasti! Kahteen viikkoon sisältyy kolme lopputenttiä; farmakologiaa, parasiitteja ja patologiaa. Epätoivo meinaa iskeä lukiessa. Parasiitteja on varmaan 200 muistettavana, patologia on aika suunnaton - kirjassakin taitaa olla 1500sivua.. Farmakologia on ainut, jota odotan suhteellisen luottavaisin mielin. Toisaalta olen kyllä odottanut, jos proffa sanoisikin, ettei minun tarvia tehdä lopputenttiä, kun olin ainut, joka pääsi osakokeet läpi ekalla yrityksellä..

Eläinlääkiksen 70v juhlien takia saatiin kauniita kylttejäkin.. On se hyvä tietää mihin meidän lukukausimaksut menee, nyt on hyvä uusilla marmorilattioilla taapertaa!Jouluna kun on joulumarkkinat, nyt on kesämarkkina. Vai olisko nämä juhannusmarkkinat? Juhannuksesta puheenollen, aattona mennään Andrea Bocellin konserttiin, kun se kerta tänne tulee esiintymään.
Viikonloppuna oli hevosten sisätautioppikonferenssi, paljon ähkyjuttuja ja ripulista. Ja siellä oli yksi luennoitsija Viikistä! Hänen nimensä oli Dr. Hewetson, niin ei olisi arvannut, mutta sitten kun hänet esiteltiin, tämä kävi ilmi. Pakko myöntää, olen kateellinen Viikin oppilaille, kun heillä on niin mahtava opettaja! Tosi hyvä luennoitsija ja esiintyjä, mutta myös ihmisenä kivanoloinen, kun kävin juttelemassa hänen kanssaan. Ja kaikki me käytiin häntä vielä lopuksi kiittelemässä upeista esityksistä. Mutta vaikka hän oli jo 6 vuotta asunut Suomessa, niin hänen suomi oli samalla tasolla kun mun puola - eli ei niin kamalan hyvä :)Sitten lauantaina käytiin oopperassa. Meidän kaupunginooppera järjestää joka kesä muutaman ulkoilmaesityksen. Tänän vuonna ohjelmassa oli Lentävä hollantilainen. Aika hienot nuo puitteet. Mutta kamalasti en kyllä saanut irti, kun he lauloivat saksaksi ja teksitys oli puolaksi. Joskus pitäisi siis mennä Savonlinnaan oopperajuhlille ja kokeilla uusiksi!'


Oikein mukavaa juhannusta kaikille! Juhlikaa turvallisesti, grillatkaa minunkin puolesta! Ja parin viikon päästä kun tulen Suomeen, tuon nämä helteet mukanani, jaksakaa sinne asti! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti