lauantai 23. toukokuuta 2015

Pahoitteluni!!!!! Monta viikkoa!
Meillä oli käynyt hieman erikoisempi potilas MRI kuvauksessa. Harmi ettei me oltu sillon vuorossa, olisipas ollut mukava tämä potilas tavata! Tuo alakuvassa oleva sinipaitainen herra on meidän neurologi, yksi Euroopan parhaita kuulemma. Ja hän tuntuu kyllä tietävän arvonsa..

Pahoittelen, että olen ollut offline monta viikkoa! Ollut tosi hektistä koulun kanssa, pikaisesti laskettuna olisi vielä 7 koetta ja sitten 3 lopputenttiä tässä viimeisen 38 päivän aikana.. Aivojen kapasiteetti tuntuu olevan ihan loppu, motivaatio pinnistää vielä viimeiset viikot jotain uutta tuonne mieleen on melkolailla 0.. Mutta pakko koettaa jaksaa, en millään haluaisi tehdä uusintatenttejä syyskuussa, ainakaan parasitologiasta!

Ja pistäydyin minä pikaisesti Suomessakin tässä välin. Näin ilmoituksen netissä myytävästä vinhapaanarilaisesti tammavarsasta ja sellaista olen aina halunnut! Tai siis siitä lähtien kun tutustuin oriiseen ja muutamiin sen orivarsoihin, ei hienompi suomenhevosia ole kuin ne. Joten eikun lentokoneeseen ja Suomeen! Mutta valitettavasti en tuntenut oikein mitään tämän varsan kohdalla. Tai liekkö se suurin syy ollut, että varsa oli kokonaan punainen ja te tiedätte minun mielipiteen punaisista eläimistä ;) Mutta nyt vaan toivon, että Vinha Paanari vielä joskus on käytössä siitokseen ja jättää niitä X kromosomeja myös! Ja jos joku ei ole tästä upeasta piensuokista kuullut, niin laita googleen ja ihastu! Upea ulkonäöltään ja luonteeltaan vielä upeampi!

Meillähän on täällä Wroclawissa tälläinen citypyörä systeemi ja nyt naapuriinkin tuli uusi vuokrauspiste. Ihan hyvä systeemi ja aina nuo pyörät on menossa! Ekat 20min on ilmaisia, 21min-1h maksaa 2zl eli 50centtiä ja jokainen seuraava tunti 4zl eli 1€. Tuonne pitää rekisteröity hintaan 25senttiä ja sitten eikun vaan huruuttelemaan!


Puolalaiset lapset on ilmeisesti huonoja syömään juustoa kun nyt on  kauppohin ilmestynyt tälläisiä


Ihan joka päivä ei lammasta nää narun perässä edes eläinlääketieteellisessä tiedekunnassakaan. Varsinkaan kun tämä lammas normaalisti asuu hissittömän talon 4. kerroksessa..


Käytiin mehiläissairauksien tiimoilta koulun mehiläistarhalla! Olin mun toinen vierailu jo, Suomessa muutama vuosi sitten kävin meidän kunnanell Tuulan kanssa paikallisella tarhalla kun siellä oli joku tautihomma. Vaan en nyt kuollaksenikaan muista mikä tauti siellä oli.Koulun mehiläistarha on täällä palatsin alueella. Ja samassa paikassa on talli, koulun sikala ja myös navetta. Oikein kaunis paikka! Kesäkuulla tuolla on paripäiväinen hevosten sisätautien konferenssi, ilmottauduin kyllä sinne, katsotaan miten kiireinen olen lopputenttien kanssa silloin!


Siinä missä suomalaiselta tarhalta sain kokonaisen hunajapurkin, täällä otettiin hunajakenno, pilkottiin sen palasiksi ja eikun imeskelemään! Uskomattomia nuo mehiläiset mitä ne osaa tehdä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti