keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Taas askeleen lähempänä!

Neljäs vuosi eläinlääkistä virallisesti takana ja 1.5vuotta jäljellä! Vähiin käy ennen kuin loppuu! Ensi syksynä sitten hevoslukukausi, sitä on pitkään odotettu ja lopultakin se on siellä näköpiirissä! Ja ensi kesänä kaiken järjen mukaan pitäisi olla sitten ns. kandioikeudet. Täytyy soittaa ell-liittoon ja kysellä aiheesta lisää.

Pahoittelut, että en pitkään aikaan kirjoittanut mitään, mutta siinä vaiheessa kun koulua on 30 koulupäivää jäljellä, sisältäen noin 20 tenttiä, ei kamalasti ole aikaa ja mielenkiintoa mihinkään muuhun kuin tentteihin lukemiseen.. Mutta se kannatti, tentit meni hienosti, ainoastaan kirurgian tentti hieman harmittaa, kun ei tullut kuin 4.0.

Nyt istun Onnibussissa Lahden moottoritiellä, matkalla kohti Savonlinnaa. Mainio bussi, hyvin toimiva wifi, sähköpistoke, paljon tyhjää tilaa ja tämä kaikki 5€, kyllä ihan ok hinta-laatusuhde! Ainut vain, että kestää niin kovin kauan lentokoneeseen verrattuna. Huomenna sitten työt alkavat klo 11.00 ja niitä tehdään ahkerasti seuraavat kaksi viikkoa ja kaksi päivää, ennen kuin sitten 17.7 lähteen lento kohti Kaliforniaa! Ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa minua jännittää tulevaisuus, kun ei tiedä mitä se tuo tullessaan. Mutta varmasti tulen takaisin paljon viisaampana!

Minun hevonen kävi tänään Kangasalla Saarisen Hessun tutkittavana, pakko kyllä taas hehkuttaa miten loistava lääkäri siinä on. Minun luottolääkäri jo vuosien takaa. Harmi vain, että niin kaukana! Ja kiitos Petralle hevosen käyttämisestä siellä, luottotallinpitäjä on kyllä kultaakin kalliimpi! Melkein joka tärkeämpi kuin se täydellinen kengittäjä tai hammaslääkäri ;)

Oikein mukavaa kesää teille kaikille, menestystä kisoihin ja hyviä auringonottokelejä! Kunhan pääsen sinne Kaliforniaan, kirjoittelen teille sitten säännöllisen epäsäännöllisesti kuulumisia sieltä, varmaan vaikka mitä näen ja koen siellä!

Ja loppuun vielä linkkivinkki, kesälomalla on hyvää aikaa lähteä tutustumaan Puolaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti