sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Juwenalia + tulevaisuuden tähti


Olipas kiireiset kaksi viikkoa! Viime viikkohan oli Juwenalia viikko eli opiskelijat valtaa kaupungin, tapahtumia ja bileitä joka päivä ja tosiaan pari virallista vapaapäivääkin aina annetaan korkeakouluopiskelijoille, että saadaan juhlia rauhassa :) Muutamia kuvia viime viikon tapahtumista

Keskiviikkona päivän kohokohta oli grillaaminen konsertteja kuunnellessa ja Project PIWO (Projekti Olut). Laitan tähän videon tämän vuoden Projekt Piwosta, minusta se on aika siisti kyllä.

http://www.juwenalia.co.pl/lodz
http://1080.plus/Kalėdų_pasaka_by_MultiRita11/RQJ2yYPNX1w.video

Torstain kohokohta on paraati johon osallistui varmastikin tuhansia opiskelijoita. Montako tuhatta, en tiedä. Mutta ehkä nämä kuvat kertovat jotain ihmismäärästä. Yksi kaupunginosakin (se jossa minä asun), oli suljettu paraatin takia muutaman tunnin. Täällä lyhyt video paraatista.
http://wroclaw.dlastudenta.pl/juwenalia/


http://www.juwenalia.co.pl/2015/12-maja-odbeda-sie-juwenalia-2016-uniwersytetu-wroclawskiegoKun Juwenalia päättyi, päättyi myös lämpö. Alkuviikolla oli niin kylmä, niin kylmä! Pakko oli etsiä sormikkaat kun oli ulkona. Sisällä oli 3 paitaa ja peitto päällä. Meidän talo on kivitalo, lattioissa ei ole mitään muovimattoja tai laminaatteja, pelkkä maali vain, niin onhan se kylmä! Mutta onneksi torstaina alkoi taas lämmitä ja nyt hamaan tulevaisuuteen näyttää 27-28 lämmintä <3 


Koulusta läksin yksi päivä ja silmään sattui moinen näky. Toivottavasti tuohon häntään ei kuulunut muitakin osia.. 

Tällä viikolla oli perjantaina tartuntatautien loppukoe - sain 4.0, eli superhyvin. 2vk ja siitä on sitten lopputentti. Kunhan sen pääsen läpi, millään muulla ei ole väliä! Pakko sanoa, että tartuntataudit ei todellakaan ole mun juttu! Ja yksi opettaja just sanoi "tartuntataudit on se millä eläinlääkärit tienaa palkkansa". Onneksi mulla on joku muu juttu, etten ole noiden tartuntatautien varassa! :) 

Netissä tuli vastaa mielenkiintoinen juttu hintatasoista Puolassa. Nuo hinnat kun jakaa neljällä, saa euroja. Ihanan edullista!

Ensi viikolla ollaan luokan kanssa ma-ke reissussa, torstaina on katolinen juhlapyhä ja perjantaina tietysti juhlapyhän jälkeinen vapaapäivä. Eli ei oikeaa koulua koko viikolla! Mutta sitten se helvetti alkaa - joka viikko kesäkuun loppuun asti tenttejä vähintään 2/viikko, parhaimmillaan taitaa olla 5/viikko. Eli täytyy nyt nukkua varastoon!

Ensi viikolla tosiaan lähdetään käymään kahdessa teurastamossa ja yhdessä meijerissä. Ja järjestetään mulle ja yhdelle toiselle tytölle meidän teurastamoharjoittelu tälle kesää. Ollaan kaksi yötä "holiday resortissa", jossa ei ole edes pyyhkeitä talon puolesta :) Odotan hyvin mielenkiinnolla tätä meidän reissua, palaan ensi viikonlopulla asiaan uudemman kerran!

Sitten mun kouluratsastaja-asiakkaille - tässä olisi teille tulevaisuuden tähti, jolla ei varmasti lopu kapasiteetti kesken. 4v Deus.  Emätammasta hienoja, joka radoilla olevia varsoja. Ja tänä kesänä syntyy taas uusi tähti, joka tulee myös myyntiin. En paljoa kouluhevosten hienouksista tiedä, mutta sen tiedän, että kylmät väreet menee, kun tuon Deuksen nään liikkeessä. Ja on hienoluonteinen hevonen. Kasvattaja myy, hevonen Ypäjällä. Minulta saa yhteystiedot, jos joku kiinnostuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti