keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Hellettä hellettä


Jopa kulkukissat nauttii kesästä :) Mikähän lie, mutta kaikki kulkukissat tässä meidän ympärillä on mustia!

Tässä alla on kuvia meidän eläinlääkiksen vieressä olevasta ihmislääkiksestä, siis heidän tiedekunnan rakennuksista. Aika vaikuttavia, eikö? Mutta toki syksypimeällä, kun vettä sataa ja tulee, eikä ketään muuta liiku kadulla, nuo punatiilirakennukset ei ole kamalan kodikkaan näköisiä :) Mutta näin kesällä hienoja! Kun meidän rakennukset on vain laatikoita.. Mutta ehkäpä ne kissat ja koirat ei niin välitä minkä näköisissä rakennuksissa niitä hoidetaan!


Ihmislääkis rakennutti uuden kirjaston. Alla kuva siitä. Millä ihmeen logiikalla ne rakentavat tuollaisen keltaisen laatikon, kun kaikki muut on punatiilisiä, oikein vaikuttavia rakennuksia??!! Täällä näkee niin monessa paikoin, kuinka on hienoja vanhoja rakennuksia ja sitten noita uusia laatikoita vierekkäin!

Tänään ja huomenna onkin vapaata koulusta, kun on Juwenalia viikko. Juwenaliahan oli se opiskelijoiden biletysviikko ja sitä varten tietysti on virallista vapaata pari päivää kaikissa kaupungin opinahjoissa. Laittelen kuvia loppuviikolla. Sää suosii tänä vuonna, hellesäässä juhlitaan!

Oon varmaan joskus ennenkin maininnut, kuinka meille opiskelijoille meidän klinikoiden ja eläinlääkäreiden palvelut on käytännössä ilmaisia, yleensä lääkkeiden hinnalla tehdään kaikki operaatiot. Eräs luokkakaveri käytti sen ranskanbulldogin leikkauksessa, jonka hinta olisi ollut Norjassa noin 2200€. Täällä saman operaation hinnaksi tuli 25€... Vähän epäilen, että Helsingissä on samanlainen hinnoittelu opiskelijoille.. 

Vaikka vapaapäivä onkin koulusta, ei kuitenkaan vapaapäivä lukemisesta! Eväät kassiin ja puistoon lukemaan ja nauttimaan helteestä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti