perjantai 4. joulukuuta 2015

Eka tähystys!

Eilen sain ensimmäisen kerran tähystää ja siis kokeilla endoskoopin käyttöä! :) Kohteena oli taas se "väärä" pää (tutkittiin virtsarakkoa), mutta tärkeintä oli saada ensimmäinen tuntuma tähystämiseen! Se tulee kuitenkin olemaan tärkeä taito muutaman vuoden päästä, kun tähystelen pään onteloita. Mutta olin niin innoissani, etten tajunnut pyytää ketään ottamaan kuvia :(

Kaksi viikkoa koulua jäljellä ennen joululomaa! Ihanaa! Elämä olisi hyvä, jos lakiopettaja ei olisi suuttunut meille ja kostanut määräämällä tentin 33 sivusesta lakitekstistä.. Ei kuulemma lueta kotiläksyjä, ei osallistuta aktiivisesti tunnilla yms.. Mutta onko oikeasti tarpeellista osata jokainen laki ulkoa? Eikö olisi tärkeämpi osata etsiä niitä teurastuslakipykäliä, jos sitä tarvitsee? Ei meidän suosikkiopettaja ei.. Ja samana päivänä on kirurgian tentti, joka pitää päästä läpi, jotta saa osallistumisoikeuden seuraavan viikon lopputenttiin. Noh, katsotaan mitä tulee!

Talvi on vain kaukainen muisto, lämpötila +10 kieppeillä ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Mutta varmaan 2 viikon päästä talvi on jo paljon todennäköisempi, kun Suomeen laskeutuu.. Nyt valmistautumaan mun äitin vierailuun, pitää varmaan siivota ja järjestellä huonetta hieman :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti