sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kauhuja ja kesää


Tällänen näky kohtasi yhtenä iltana, kun avasin keittiön oven.. Vieno huudahdus pääsi..

Mutta ehkä on syytä aloittaa alusta. Meillä on luokan kanssa yhteinen gmail tili, johon sitten myös tallennetaan erilaisia tiedostoja ja olin ladannut sinne yhden esitelmän edellisviikolla. Sitten eräänä iltana luokkakaveri laittaa viestiä, että mitä hittoa pelleilen, kun olin kirjottanut hälle viestin ko. tiedostoon. Olin ihan ihmeissäni, kun näin sen, etten minä ole sitä kirjoittanut! Ja siellä näkynyt että tiedostoa olisi muokattu.. Viestissä luki sujuvalla norjan kielellä: "Hi Kine, you have 4 hours left until the mission has to be accomplished. If not you know what will happen..." Ei siinä mitään, mutta kun se lentokone hävisi näkymättömiin, mun huoneen ovi oli auki yhtenä aamuna vaikka kämppis ei ollut sinä yönä kotona ja kun kirjoitin jotain googleen, niin näytti, että joku olisi jo etsinyt ko. asiaa. Eli hieman rupesi hirvittämään! Ruvettiin sitten selvittämään asiaa ja lopulta pari norjalaista tunnusti, että he pilailivat ja unohtivat sitten poistaa tuon lauseen siitä mun tiedostosta :) Mutta koska koko ilta oli tuhraantunut asian selvittämiseen, niin tultiin siihen tulokseen, että meidän täytyy kostaa kärsimys jotenkin. Käytiin sitten lelukaupasta ostamassa tuo hämähäkki ja iso rotta, molemmat sellaisia hieman limaisia ja tahmeita, pehmeitä. Tarkoitus olisi laittaa ne syyllisten laukkuun ja sitten kun he kaivavat jotain sieltä, niin käteen sattuukin rotta tai hämppäri :) Mutta siis tuo mun kämppis päätti mua kiusata yhtenä iltana ja laitto hämppärin vaanimaan oven taa! Kirosin hänet alimpaan helvettiin ja jos jollakin on hyviä kostoideoita, niin otetaan vastaan! :)

Hieman todistusaineistoa, että meillä on jo ihan kohtuullisen keväistä täällä. Toki puissa ei juuri vielä silmut ole puhjenneet, mutta pensaissa useimmissa. Meillä on tosi kuivaa joka paikassa, kun lunta ei juuri ollut eikä mitään ole satanut ennen tätä viikonloppua varmaan pariin kuukauteen, niin mikään ei kasvakaan. Torstaina-perjantaina lämpömittari kiipesi jo +18, ensi viikonlopulle lupailee +20 ylitystä.. Toivotaan ettei muutu kamalasti huonompaan suuntaan! Eilen oli muuten kevään eka ukkonenkin! Tänään on tuullut niin paljon, että lentoon meinaa lähteä väkisin. Olin suunnitellut tallilla käyntiä, mutta turvallisuussyistä pysyin kotona.

Eräs luokkakaveri kävi ostamassa viime viikonloppuna Tanskasta knabstrubin. 4v, sisäänratsastettu ruuna, varusteineen. Hp oli ollut 8600€, mutta kaveri sanoi, että heillä on 5000€ limitti, niin hevonen oli lähtenyt sillä rahalla. Melkoinen alennus, etten sanoisi..

Kattelin eräänä päivänä hevosia täältä, siis myytäviä. Ensin kattelin arabisiittoloita, niissä ei hintoja ollut näkyvissä, mutta hevosia oli myyty Saudi-Arabiaan, Iraniin, Egyptiin yms, eli ne ei ehkä ole ihan 1000€ varsoja.. Joku uutinen oli arabivarsahuutokaupasta viime vuodelta, kallein arabi meni 500000€:lla.. Jos jotakuta kiinnostaa arabin hankinta, niin tässä on hyvä linkki, täällä ilmeisesti on joka kuukausi arabihuutokauppa Huutokauppa Radalta niitä kuulemma saa suoraan hyvin halvalla, jos otat 500€ setelin mukaan, niin saat sillä jo valita mieleisen. Toinen sivusto, joka vastaa ehkä meidän tori.fi mutta missä on siis kaikenlaisia hevosia myytävänä on Myytäviä tai sitten Hevosia Hinnat on jotain toista, kun välittäjältä ostettuna..

Koulussa satuin yhtenä päivänä katsomaan tarkemmin eteeni ja meillähän on yhdessä rakennuksessa aika hieno seinämaalaus. Voisin ottaa omallekin seinälle..


Tässäpä kuulumisia! Ensi viikonloppuna jos keli on suotuisampi, käyn uudella tallilla ja sitten parin viikon päästä Varsovaan! Palataan ja ei kannata välittää takatalvesta, kyllä se kesä teillekin vielä tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti