lauantai 19. tammikuuta 2013

Pikainen päivitys

Ajattelin, että aloitetaan tällä viikolla arvoituksella. Ohessa on kaksi kuvaa, toinen kertoo "miesten vessa" ja toinen "naisten vessa". Vaan kumpi on kumpi? Mulle ei ainakaan ollut ihan selvää aluksi..

Ihan ensiksi tulevasta Suomen reissusta. Pahoittelen, että kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan! Ja aikatauluja pyrin ilmoittelemaan heti alkuviikolla, sitä mukaan kun ihmiset vastaavat sähköposteihinsa.. Ja jos joku on laittanut sähköpostia tässä syksyn/talven mittaan, etkä ole saanut vastausta, niin laita ihmeessä uudestaan, sillä posteja tulee niin paljon, että joku joskus jää vastaamatta, jos samantien ei vastaa.. Tarkoituksella en jätä vastaamatta!!

Olen ollut hieman huolissani, kun kevät ei taida tullakaan. Koko viikon on ollut pakkasta ja lumikin on vielä maassa! Tänään jopa näin hiihtelijöitä tuolla Oder-joen rannalla. Varmaan hyvä hiihtää siellä 5 cm lumessa :) Jospa sitten, kun tulen Suomesta takaisin tänne, kevät alkaa tulla!

Hirveästi ei ole kerennyt tapahtua mitään, kun kaikki aika menee vaan kokeisiin lukiessa. Ensi viikolla olisi neljät kokeet ja yksi pieni kysely tiedossa. Stressiä meinaa tehdä erityisesti biofysiikan kanssa. Viimekin vuonna oli ollut kolme uusintaa ja sitten proffa oli armosta laskenut läpi.. Varmaan erittäin älykäs setä, mutta kaikkien aikojen surkein opettaja. Vaan sellaisiahan ne monesti yliopistojen opettajat on. Mutta jos ihme kävisi, ja pääsisin siitä läpi ensimmäisellä yrityksellä, olisin maailman onnellisin ihminen!

Sitten sellainen hassu ihmetys taas tästä systeemistä. Syksyllä kun koulu alkoi, meillä oli se juhlallinen tilaisuus, jonka lopputulemana saatiin sellaiset pienet vihreät kirjaset, eli opintosuorituskirjaset. Nyt sitten selvisi, että täytyy ihan itse käydä jokaisen opettajan tykönä hankkimassa heiltä ne arvosanat sinne. Ei siis niin, että ne naputettaisiin tietokoneelle tai edes tehtäisiin joten järkevästi, vaan jokainen käy ajallansa opettajien luona. Erittäin kummallista! Ja sitten myös tenttikauden tentteihin pitää pukeutua virallisesti, ei olisi suotavaa mennä normaaleissa vaatteissa.. Kaikenlaisia pieniä omituisuuksia!

Vaan nyt solubiologia ja histologia kutsuvat! Niin ja vastaus arvoitukseen:


Naisten vessa

Kaunis auringonnousu täältä penthousesta kuvattuna!
Miesten vessa (millä logiikalla?!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti