lauantai 8. huhtikuuta 2017

Hauskaa pääsiäistä!!

Viime viikolla hehkutin teille kuinka meillä on helle. Älkää surko, helle on vaihtunut melkeinpä pakkaseen. Toppatakki piti kaivaa esille, samoin lapaset. Lämmintä ehkä 7 ja vettä on satanut putkeen helteiden loppumisen jälkeen. Ei kiva lainkaan! Oltiin nupottamassa vasikoita yhtenä aamupäivänä ja siitä lähtien olen ollut syväjäädytetty. Oli pikkaisen isompi maatila. 180 lypsävää ja kaikki yhteensä 500 elukkaa. Periaatteessa kaikki tehtiin käsin, niin vanhat rakennukset, ettei niissä esim kottikärryjä suuremmalla koneella mahdu kulkemaan. Lypsykin vain 24 paikkaisella ruodolla. Mutta tämä oli aika normaalikokoinen lypsykarjatila Puolassa. Kun täällä kertoo, että Norjassa, Suomessa keskikoko on jonkun 30-40 lypsävää, kukaan ei ymmärrä tai usko.. 


Magnolia puu


Nuori mies nauttii elämästään :) 

Ihanasti hevoselle tuoksuvat kengät

Vihreällä parvekkeella sanomassa heihei kun lähtee kouluun! :) 

Halusin esitellä teillä kuinka fiksu tuo meidän kissa on.  Meillä on kaasuhella. Eilen hän nosti tuon ritilän,  irrotti tassullaan nuo kaksi systeemiä tuosta vasemmasta alakulmasta. Sen sijaan, että olisi tiputtanut lattialle, hän otti ne suuhunsa ja kantoi ne muualle. Juuri mitään ääntä ei kuulunut. Kisu lie ollut koira edellisessä elämässä! :)
Marsut on aika tosi hauskoja! Täällä odotetaan hammashoitoon pääsyä! :D

Cronut. Donutin muoto, croissantin rakenne. Täytetty Oreo-vaahdolla, päällystetty suklaalla. Ehkä 2000kcal. Mutta olipa herkku! Ensimmäistä kertaa elämässäni totesin, että onpa makea! Kannattaa kokeilla, jos Suomesta jostain saa tai ihan alkuperäisesti New Yorkissa käydessä! Tässä vielä tietoa tästä herkusta!

Kämppis on kasvissyöjä, joten käytiin kasvisruokaravintolassa. Ensimmäistä kertaa elämässäni. Olin yllättynyt miten paljon siellä oli porukkaa!!! Ja myös miehiä, ehkä jopa enemmistö!

Minä lähden käymään pienellä reissulla näin pääsiäisloman kunniaksi. Toivottavasti keli on täällä parantunut, kun tulen takaisin. Sitten viimeinen pari kuukautta ennen kesälomaa!

Nyt toivotan kaikille mukavaa pääsiäistä ja Anniong Haseyoo!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti