sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Vuosi 2015!

Hyvää uutta vuotta kaikille! Toivottavasti siitä tulee kaikille oikein menestyksekäs, hevoset ja ihmiset pysyvät terveinä ja saadaan paljon kauniita varsoja maailmaan!


Joululoma tuli ja meni kovin nopeasti. Säät oli melko vaihtelevat; täältä lähtiessä oli kuitenkin +15 ja Joensuussa laskeutuessa saman verran pakkasta.. Sitten yhtäkkiä plussakelit, kitkarenkailla ei niin mukava ollut peilijäisillä teillä luistella.. Mutta taas totesin, että nämä Sievin jalkineen lämmitettävät turvakengät Sievi Alaska Thermo oli kyllä joka euron arvoiset - suosittelen toivomaan Joulupukilta ensi jouluksi! En ole kyllä varma mahtuuko tuo lesti normaaleihin jalustimiin, mutta tunnin pitoon, tallitöihin ja ajamiseen varsinkin täydelliset kengät!

Puolassakin oli lunta kun tulin takaisin loppiaisena! Muutaman päivän se kesti ja sitten onkin kevättä puskenut kovasti päälle. Toivottavasti se ei kuitenkaan vielä tule, hieman liian aikaista. Tenttikausikin on päässyt hyvään vauhtiin, seuraavat 2,5 viikkoa on melko kamalia, sitten parin viikon lukuloma yhteen lopputenttiin, joka olisi 16.2. Jos sen pääsen läpi, olen kyllä maailman onnellisin ihminen..

Sitten innokkaimmat ovat jo ruvenneet kyselemään pohjoisen reissusta. Eli 17.2 aamuyöllä laskeudun Ouluun ja olen vain viikon ajan Suomessa. Suunnitelmissa on siis normaalit suurinpiirtein Ylivieska-Oulu-Rovaniemi (Pudasjärven kautta) ja mahdollisesti, jos aikataulu antaa myöten, reissu Kajaaniin. Mutta nämä työt ovat ehdollisia siinä mielessä, että tuo 16.2 oleva tentti pitää päästä läpi (ja meneehän se :) ) mutta jos kävisi niin hassusti, että se ei menisikään, niin sitten minun täytyy perua työkuviot ja keskittyä lukemaan suulliseen uusintatenttiin ja nämä sovitut työt tulen tekemään sitten pääsiäislomalla. Mutta uskon kyllä, että tentti menee läpi, pakkohan se on mennä.

Eli vähän kerrassaan saa laitella ilmoittautumisia, laitan vielä varmaan ensi viikolla virallisen postauksen tästä pohjoisen reissusta. 

Nyt on aloitettava tämän päivän opiskelut (patofysiologiaa, anti-parasiittilääkkeitä, parasiitteja sekä hengitysteiden tutkimista), onneksi sää on sateisen harmaa, niin ei tee mieli mennä edes ulos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti