lauantai 21. kesäkuuta 2014

Viimeinen viikko

Hyvää juhannusta kaikille!!!


Taisi olla kohtalon ohjaama homma, ettei tentit loppuneet ennen juhannusta, kun lunta satanut ja pakkastakin ollut siellä! Ei meilläkään kyllä mikään ylettömän lämmin juhannus ole ollut, 18 kieppeillä ja harmaata. Eilen illalla käytiin kukkia keräämässä tyynyn alle Luizan kanssa, kolikkokin laitettiin sukkaan yöksi, mutta kumpikaan ei nähty tulevaa sulhoa unessa. Ehkä se oli vääränlainen kolikko sitten? Yritin ehdotella myös alasti heinikossa kierimistä yms, mutta ne oli kuulemma liian hurjia taikoja.

Ensi viikolla tähän aikaan olen jo Suomessa ja toivottavasti saunaan menossa. Sitä on odotettukin.. Maanantaina ja perjantaina vielä tentit, vähän jännittää perjantaisen fysiologian tentin kanssa, siinä voi käydä joko hyvin tai huonosti, proffan mielialasta riippuen. Hän on sellainen omalaatuinen vanha emeritusproffa, joka kysyy kokeissa asioita, joita ei löydä mistään muualta kuin hänen omasta päästään, "secret information" hän sitä kutsuu.. Eli jos tentti on täynnä sellaisia kysymyksiä, niin huonosti käy. Muuten tentit on mennyt yllättävänkin hyvin. Puolan lopputentistä sain kaikkien aikojen parhaan arvosanan, 97,26% oikein. Ja ruokinnan lopputenttiä ei mun tarvinnut tehdäkään, kun olin ollut niin kiltti ja ahkera luennoilla :) Meitä oli kolme, jotka sai armahduksen ja vain 2/7 jotka tentin teki, pääsi läpi.. Eli joko se oli aika vaikea tai sitten porukka ei lukenut.

Nyt lukemaan ja ensi viikonlopusta alkaen nähdään! Odotan innolla kaikkien, niin vanhojen, kuin uusienkin, asiakkaiden jälleennäkemistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti