lauantai 8. joulukuuta 2012

Talvi!!


Meillekin tuli talvi! Ja nuo torstaiset lumet on vieläkin maassa, sillä viimekin yönä oli 16 pakkasta! Eli ihan kunnon joulusää. Alkuviikolle itse asiassa näyttää lumisadetta lisää ja pikkupakkasta koko viikoksi, joten ei nämä taida sulaa pois. Nyt sitten parisen kuukautta pitäisi talvea viettää, eiköhän maaliskuussa lumet ole jo poissa.

Viikko oli ihan hyvä ja Linnan juhlatkin katsoin netin välityksellä. Eräs norjalainen luokkakaveri katsoi ne mun kanssa ja hän oli kovin yllättynyt, kuinka juhlalliset juhlat ne oli. Ja presidentti asuu kuulemma hienossa linnassa ja hänen vaimo oli aivan tosi nuori! Ja Halosen kun näki telkkarista, niin  heti sanoi, että tuon tätin olen nähnyt ennenkin. Sitten puhuttiin lukion päättäjäisistä, Norjassa on sellaiset jenkkityyliset "Ball" tanssijaiset lukion viimeisellä luokalla. Näytin hälle Youtubesta videoita meidän penkkareista, mutta sitten kun päästiin Wanhojen tansseihin, niin hän oli muuttamassa Suomeen! Kuulemma niin hienolle näytti, kauniit mekot tytöillä ja vanhoja, oikeita tansseja. En olisi ikinä uskonut, että joku meidän Wanhojen tansseja kadehtii. Ja kuulemma suomen kieli kuulostaa norjalaisen korvaan saamen kielelle :o

Tällä viikolla sain tehtyä anatomiasta selän ja rungon lihakset, viitossuora jatkui. Tällä kertaa en ollut ainut, joka sai viitosen, pari muutakin sai. Tulevalla viikolla olisi vuorossa nivelet ja nivelsiteet ja sitten joulun jälkeen etu- ja takajalka. Kesälukukaudella ruvetaan lopultakin aukaisemaan kalloa ja vatsaonteloa ja tutkimaan mitä niistä löytyy. Ennen joulua olisi yhteensä neljät kokeet, meillähän ei pääty lukukausi jouluun, joten sitten se lukukauden loppumisen aiheuttama koeruuhka on odotettavissa tammikuun lopulla..

Vaikka joulu lähestyy, niin joulumieli meni aika maahan, sillä minun perheessä sattui pari päivää sitten kuolemantapaus, joka sitten vaikuttaa myös joulun viettoon ja joululoman töihin. Mutta yritän tehdä sen minkä pystyn.

Mutta jos unohdetaan tuollaiset surulliset asiat ja pohditaan lähestyvää joulua, niin valtaosa lahjoista on jo ostettu, pari vielä uupuu. Toki lahjoja en osta muillekin kun sisareni lapsille, aikuiset ei niitä niin tarvitse. Rupesin juuri miettimään, että pitäisiköhän minun muistaa teitä rakkaita asiakkaitakin, mutta ehkäpä sitten kun valmistun, niin sen jälkeen muistan teitäkin jouluisin! Jos en muista muistaa, niin te voitte näyttää tämän viestin minulle ;)

 Ensi viikonloppuna käyn pienellä lomareissulla, laittelen siitä sitten kuvia ja tarinaa. Mun piti mennä Saksassa käymään, Dresdenissä, mutta kun yhtään hotellia ei löytynyt alle 130€ yö, mikä on tosi kova hinta saksalaisissa hotelleissa, niin päädyin kotimaan matkailuun.. Ensi vuonna täytyy varata ajoissa huone joulukuuksi. Nyt lukemaan niveliä ja flunssaa parantelemaan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti